tiistai 21. toukokuuta 2013

Langanloppujen tuho

Kaikki, jotka harrastavat käsitöitä ja askarteluita, kärsivät varmasti samasta ongelmasta. Kaapit pursuvat monenmoisia tarvikkeita, mutta koskaan ei löydy sitä sopivaa. Aina, kun saa jotain tuhottua pois kaapista, niin sattuu kävelemään askartelukaupan ohitse ja näkee mitä ihanempia ja syötävempiä värejä, joita on pakko saada, vaikka ei aivan heti tietäiskään mitä niistä tekisi. Toinen paha kynnys on jos jossain on alennuksessa lankoja, ja lankoja tulee koko ajan mitä ihanempia värejä kauppoihin.

Olen päättänyt tarttua toimeen, ja alannut tuhoamaan askarteluvarastojani. En ole saanut joulun jälkeen ostaa yhtäkään uutta lankakerää tai korutarviketta, ja olen karttanut kaiken maailman tiimareita ja muita kyseisiä kauppoja. Aika hyvin on lupaukseni on pitänyt, ja olen hankkinut vaan pari tilauksiin tarvitsemaani korunosaa ja pari kerää Nalle-lankaa, kun sukuun syntyi kaksi pienokaista, joille sormet syyhysi päästä tekemään jotain pientä...

Projektin toinen osa onkin vaikempi. Yrittää keksiä mitä noista langanlopuista tekisi niin, että lanka ei loppuisin kesken työn. Muutaman kerran sitä on hampaita irvessä on purettu sukkaa ja laskettu, kuinka langan saisi riittämään molempiin sukkiin. Onpa projektin aikana tullut opeteltua mm. kutomaan sukka väärinpäin- varpaista kantapäähän-. Jospa vielä joskus saisin tsempattua itseni opettelemaan magic loop-tekniikan, jolla saisi molempiin sukkiin raidat samoille kohdille.

Tulen blogissa esittelemään projektin edistymistä ja tuloksia. Katsotaan kumpi voittaa; langanloput vaiko kärsimätön neuloja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti