keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Langanloppujen tuho osa 3

Villasukkia on helppo tehdä, ja itseltä se sujuu samalla kun katsoo televisiota. Joten villasukkia syntyy  yli tarpeenkin, kun ei aina jaksa keksiä muuta kudottavaa. Tässä muutamat sukat, jotka on tehty jämälangoista.Nämä sukat on tehty Seitsemän veljeksen punaisesta langasta. Sukissa on ihana pitsikuvio, ja  pitsireunus. Koska minulla on niin tiukka käsiala, niin ei kyllä ole mitkään kesäsukat, vaikka niin voisi luullakin varren lyhyydestä ja pitsirei'istä. Ohjeen sovelsin jostain lapasen ohjeesta, eli ohjeena on vaan pieni suttupaperi, jota kukaan muu ei varmaankaan ymmärrä. Tämä pitsikuvio oli todella helppo, kun sai ensimmäisen kerran tavattua ja kokeiltua.


Monessa blogissa on esitelty näitä convers-villasukkia, ja itsekin niihin hurahdin. Ohje on omasta päästä, eli hyvin perussukka. Nauhojen lisäämistä en kokenut käytännölliseksi käytön kannalta. Sukat on tehty Seitsemän veljestä-langasta .


Junasukat, ryppysukat tai miksi kukin näitä vauvan sukkia kutsuu. Ohjeen löysin täältä, mutta lyhensin varsia. Lankana olen käyttänyt vaaleanvihreää Nallea.


Tässä on ensimmäiset väärinpäin kudotut sukat. Väärinpäin kudotuissa on mielestäni paljon vähemmän reikiä kantapän kohdalla ja varpaiden kohdassa kavennukset on kauniimpia. Mallia katsoin täältä. Ohje oli ihanan selvästi kirjoitettu. Lankana käytin Novitan Isoveljeä, ja sukista tuli ihanan paksut. Jospa näistä ei kuluisi kantapää niin äkkiä puhki, ja pitäisivät paremmin kuosinsa käytössä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti