maanantai 29. joulukuuta 2014

Toisilla koitti arki, ja toisilla...

Joulun pyhät on nyt takana ja alkaa arki. Itselläni on vielä ruhtinaallisesti vapaapäiviä loppiaiseen asti. Kun talo oli ihan hiljainen ja ei ollut mihinkään kiire, niin innostuin järjestelemään lankojani. Monenmoista lankaa vielä löytyi, vaikka olenkin puoleen huventanut vuodessa varastoni.


Kaapista löytyi myös keskeneräisiä töitä:
- Edelleen mulla on kesken pöllölapaset, joista toista olen jo täälläkin esitellyt. Tuo kirjoneulonta ei oikein oo mun juttu. Varsinkin kun tuntuu, että lapanen on vähän liian pienen kokoinen. Mutta siinä oli niin kova työ etten raaski purkaa. Mutta toisaalta varmasti vaikeaa jatkaa, kun en muista enää ulkoa ohjetta.
-Tykkään kovasti tehdä afrikan kukkia, mutta niiden yhdistäminen tökkii. Kaapista löytyi valmiit kukat jakkaran päällystään, jospa ne joskus saisi yhdistettyäkin valmiiksi työksi.
- Opettelin uudenkin kukkakuvion  nimeltään Maybelle. Kaapista löytyy niitäkin sopiva määrä tyynyn päällliseksi, mutta nekin pitäisi yhdistää.
- Aikoinaan suunnittelin tekeväni bambulangasta juhannusruusuiset tabletit ruokapöytään, Nyt kaapista löytyy yksi valmis ja yksi puolikas, mutta en mä niitä enää tableteiksi halua, Ehkä niistä tulee vaan johonkin koristeliina...

Sen lisäksi, että kaapista löytyi keskeneräisiä töitä. Niin sieltä löytyi taas intoa tehä kaikkea uutta:
-3kiloa kudetta odottaa muuttuvansa suureksi pöllökoriksi
- tekisinkö maton myös itsellenikin joskus, enkä vaan aina lahjaksi tai tilauksesta muille.
-Äidin huopatossut ei ehtinyt valmistua jouluksi, mutta kovin äiti ihastui isän omiin, että kyllä hänellekin tehdään omat.
-isännällekin voisi tehdä huopatossut, kun hänen omista tuli liian isot ja ne menikin suurempiin jalkoihin käyttöön.
-Tänään pakkasesssa huomasin, että tarvin uudet huopalapaset, kun vanhat on kuluneet liian ohuiksi.
-Tilauksessa olisi tupsupipo, pöllöpipo, vauvan sukkia...
-tahtoisin neuloa pikkuiselle prinsessalle mekon tai takin..
-Itselleni olen haaveillut jo vuoden ehtiväni tehdä säärystimet.
-Jämalankojen kirjo oli niin syötävä, että tahtoisin tehdä pitkät Peppi Pitkätossu-sukat. Jos kokeilesi tehdä sillä tekniikalla, jossa on kaksi sukkaa yhtä aikaan puikolla.

Lista on pitkä. Ja tuntuu pidentyvän koko ajan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti