lauantai 26. lokakuuta 2013

60 yötä jouluun

Pitkän aikaa olen taas ollut hiljainen, pahoittelut siitä.

Seinäjoella tuli käytyä käsityömessuilla. Kaikkea ihanaa ostettavaa siellä oli ja monia ideoita sai taas lisää. Ostoskassista löytyi muutama kilo matonkudetta, muutama riipus koruihin ja korttitarvikkeita. Mattoa olen aloittanut virkkaamaan, tässä esimakua. Vielä on paljon tehtävää, jos pysyn alkuperäisessä suunnitelmassa.



Olen kokeillut myös leipoa ruisleipää saamastani juuresta. Mahtavan näköisiä tuli :) Ja kyllä ne maistuikin hyvältä.


Netissä on pyörinyt niksi maailman ärsyttävimpään asiaan; sotkeutuviin kuulokkeiden johtoihin. Kutomalla tuli tälläiset. Virkkaamalla ei tullut näin hienot, joten niitä ei edes esitellä :)













 Mitä täti ei tekis kummilastensa eteen. Tälläiset kutsukortit tuli väsätty suvulle..








Ensimmäinen joululahja on päättelyä vaille valmis :)














Nyt menen jatkamaan vähä isompaa joululahjaa. Sen voin esitellä sitten joulun jälkeen vasta, ettei paljastu ;)


maanantai 7. lokakuuta 2013

Angry Birds

Nyt on vihdoin Angry Birds- urakka ohi. Läjä näitä lapasia tuli tehtyä, kun ei oikein tuo oikean koon arvioiminen ole mun vahvin juttu ja suvussa on useampi pikkuinen ämbi gööd-fani.


 Jospa nyt pääsisi aloittamaan joululahjojen teon kerrankin ajoissa. Toki eilen ostin viisi kiloa matonkudetta, jota sormet syyhysi päästä heti virkkaamaan...

torstai 3. lokakuuta 2013

Elonmerkkejä..



Aivan hävettää, kun on jäänyt päivittäminen vähemmälle. Iltaisin on ollut vaan niin puhki tai muuta touhua, että käsityöt ei tahdo edistyä..
Mutta sain mä nämä convers-sukat valmiiksi. Anteeksi kuvan huono laatu, kun piti äkkiä vaan napsaista kuva ennen kuin ostaja tuli noutamaan :)